| Ob reki | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Adrilyen Admin
Število prispevkov : 96 Join date : 13/02/2010 Age : 40 Kraj : Kamor grem, tam sem
Statistika Kovanci: 5500 Izkušnje: (100/100)
| Naslov sporočila: Ob reki Pon Feb 22, 2010 1:18 am | |
| Tukaj je reka, ki je speljana naprej od slapa. Čeprav je tam jezero je to pretočno. Reka sicer tudi tukaj ni deroča in še zmeraj ohranja svojo temperaturo, šele po štirih kilometrih se ohladi. Okoli nje rastejo čudovite rastline, in tam se napaja veliko živali. | |
|
| |
Amenthyst Black
Število prispevkov : 25 Join date : 24/03/2010 Age : 29
Statistika Kovanci: 5700 Izkušnje: (70/100)
| Naslov sporočila: Re: Ob reki Čet Mar 25, 2010 1:02 pm | |
| Amenthyst se je sprehajala ob reki. Prišla je do slapa. Kako je tu lepo si je mislila. Za trenutek je zagledala žival, ki je nato že odhitela stran. Amenthyst je sedla na travo. Noge je pomočila v mrzlo vodo. Po vsem telesu jo je zmrazilo. A kmalu je postalo bolje. Amenthyst je namakala noge a potem je nekdo prišel... | |
|
| |
Adrilyen Admin
Število prispevkov : 96 Join date : 13/02/2010 Age : 40 Kraj : Kamor grem, tam sem
Statistika Kovanci: 5500 Izkušnje: (100/100)
| Naslov sporočila: Re: Ob reki Čet Mar 25, 2010 1:39 pm | |
| Adrilyen je tekla ob reki kar v obliki tigra. Zagledala je neko dekle, ki se jo je najbrž ustrašilo in se je zato spremenila v bojevnika. "Živjo!" jo je pozdravila. "Kdo si?" je še radovedno vprašala in jo pogledala. Usedla se je poleg nje in tudi sama namočila noge v hladni reki. "Gotovo si čarovnica!" je rekla in jo pogledala. Še sama ni vedela kako ampak ta odgovor je rekla in kar brez pomisleka. | |
|
| |
Amenthyst Black
| Naslov sporočila: Re: Ob reki Pet Mar 26, 2010 12:32 am | |
| "Živjo jaz sem Amenthyst Black" se je predstavila. "Ja čarovnica sem" je rekla in se nasmehnila. "Kdo pa si ti?" je vprašala. Ona je gotovo bojevnica, ker je bila prej tiger si je mislila Amenthyst. Sama pri sebi se je nasmehnila. | |
|
| |
Lindsay Ann Cullen
Število prispevkov : 23 Join date : 06/03/2010
Statistika Kovanci: 5000 Izkušnje: (50/100)
| Naslov sporočila: Re: Ob reki Sob Mar 27, 2010 2:57 am | |
| Lynd si je zaželela malce svežega zraka pa se je odločila sprehajati ob reki. Ko je pokukala skozi gosto rastlinje je videla dve punci, ki sta se pogovarjali. Z vampirsko hitrostjo je bila v naslednjem hipu že pri njiju. Ne bi smela! Si je rekla. "Hojla! Sem Lindsay Ann Cullen, čarovnica in vampirka. Oprostita če sem vaju ustrašila z nenadnim prihodom... ne morem se upreti. Da bi sprostila poželenje po hitrosti, je zagrabila šop trave ter ga začela vleči, da bi ga izruvala. To ni pomagalo kajti v nekaj sekundah je bil že zunaj... "No ja, pravzaprav ni tako božansko biti vampir... Ne moreš sprostiti svoje jeze, ker si hiter in močen ter se ne moreš z ničemer zamotiti. To me nekoliko moti... Kdo pa sta vedve?" Lynd, nakladaš no! Takooo dolgočasna si... Ha ha! Pusti me pri miru ti glasek tečni! Zadosti te imam! Jezno je nagrbančila čelo. | |
|
| |
Amenthyst Black
| Naslov sporočila: Re: Ob reki Sob Mar 27, 2010 6:52 am | |
| "Ojla" je Amenthyst pozdravila dekle, ki se je predstavilo kot Linsday Ann Cullen. "Jaz sem Amenthyst Black" je rekla in se nasmehnila. Vampirka je si je mislila. Še nikoli nisem srečala nobenega vampirja si je rekla v mislih. Že je hotela vprašati kaj ponavadi počnejo vampirji a raje ni. Bom raje v kakšni knjigi prebrala kaj o vampirjih si je mislila. | |
|
| |
Lindsay Ann Cullen
| Naslov sporočila: Re: Ob reki Pon Apr 05, 2010 3:05 am | |
| Lynd je bila vesela, da se je vsaj ena ni ustrašila. S tem je namreč že velikokrat probleme. "Lepo ime, Amenthyst! Meni lahko rečeš kar Lynd. Lahko ti povem kaj v zvezi z vampirji če hočeš. Tako ali tako me skoraj vsi sprašujejo in jim potem ne povem, ti pa me niti nisi vprašala in si zaslužiš mojo razlago." Vedno ji je šlo na živce, ker so jo vsi spraševali kako se počuti, ker je vampir in podobne bedaste stvari, Amenthyst pa se je zadržala in ni bleknila kakšnega neumnega vprašanja. Taki ljudje so ji bili všeč. In to je pri njej kar napredek saj ji je po pravici kar malo ljudi res všeč. | |
|
| |
Amenthyst Black
| Naslov sporočila: Re: Ob reki Pon Apr 05, 2010 11:19 am | |
| "Hvala" je rekla Amenthyst. "Tudi ti imaš lepo ime" je dodala. "Lahko mi kaj poveš, če žališ" je rekla Amenthyst in upala, da ji bo Lynd vsaj malo povedala. "O vampirjih vem le maro stvari" je rekla. "Naprimer vem, da se prehranjujejo s krvjo" je rekla. Le kako se počuti, ko je vampir? je pomislila. | |
|
| |
Lindsay Ann Cullen
| Naslov sporočila: Re: Ob reki Tor Apr 06, 2010 8:21 am | |
| Lynd se je nasmehnila, ko je slišala, da Amenthyst ve o vampirjih samo to. "Hmm... Potem res veš zelo malo ja. No, vampirji smo naprimer zelo hitri in močni. Hitrost si že videla, moč pa ti bom zdaj pokazala." Ogledala si je jaso in opazila skalo, ki ni bila ravno velika ampak ravno toliko, da bi jo navaden človek bolj težko več časa držal v zraku. Šla je do nje ter jo z lahkoto dvignila. "No, to je to. Drugače pa... Vampirji so lahko tudi vegetarijanci. Torej, da pijejo le živalsko kri ampak jaz sem bolj vegetarijanka ampak pijem samo medvedjo kri ker sem se je navadila in še to bolj malokrat, človeške pa ne pijem. Sicer je pa kar v redu biti vampir. Meni je všeč predvsem hitrost, moč in koža. Pa ponavadi smo tudi zelo lepi." Zahihitala se je ter navihano pogledala Amenthyst. " Pa je tebe kaj strah, ko takole pred tabo stoji vampirka?" To jo je zanimalo saj se je ker nekaj ljudi ni balo in to ji je pravzaprav ugajalo, če le niso biji njeni sovražniki. | |
|
| |
Amenthyst Black
| Naslov sporočila: Re: Ob reki Tor Apr 06, 2010 10:28 am | |
| Amenthyst je pozorno poslušala Lynd. "Ste pa zares močni" je rekla, ko je Lynd dvignila skalo. "No priznam, da me je malo res strah" je rekla Amenthyst. "Ampak zdaj, ko si povedala da ne piješ človeške krvi me ni tako zelo strah" je rekla Amenthyst in se nasmehnila. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Ob reki | |
| |
|
| |
| Ob reki | |
|